Η οινοποιία-ποτοποιία Alcovino Δαφνών τροφοδοτεί πάνω από 1000 πελάτες στην Κρήτη και τα νησιά του Αιγαίου. Με ιδιόκτητες εγκαταστάσεις και αμπελώνες στις Δαφνές Ηρακλείου Κρήτης και δυναμική εξωστρέφεια, αναπτυσσόμαστε με γρήγορους ρυθμούς εξάγοντας τα προϊόντα μας στις χώρες της Ευρώπης.

Η οινοποιία και ποτοποιία «Κρήτη Απόστολος Ν. Βεργίτσης» βρίσκεται στο χωριό Δαφνές, στο Ηράκλειο της Κρήτης.

Η επιχείρηση ιδρύθηκε το 1989 έχοντας πίσω της μια παράδοση 30 ετών στο χύμα κρασί, γνωστό στην αγορά της Κρήτης ως «Βεργίτσης».

Το 2014 η εταιρεία μετετράπη σε ΙΚΕ με την ονομασία «Alcovino Δαφνών». Στις δραστηριότητες της νέας εταιρείας προστέθηκε η εμφιάλωση υψηλής ποιότητος ελαιόλαδου.

Η εταιρεία μας αναπτύσσεται με γοργούς ρυθμούς με επέκταση και συνεχή βελτίωση των εγκαταστάσεων και διεύρυνση της γκάμας των προϊόντων μας.

Η Alcovino Δαφνών ΙΚΕ σήμερα διαθέτει σύγχρονες εγκαταστάσεις οινοποιείου και ποτοποιείου με 2 γραμμές εμφιάλωσης, πλήρως εξοπλισμένο οινοποιείο με ψυχόμενες δεξαμενές, πιεστήρια κλπ., σε ένα χώρο 6 στρεμμάτων και στεγασμένων ιδιόκτητων χώρων 2500 τμ.

Η έμπειρη ομάδα πωλητών μας διαθέτει 4 φορτηγά για την εξυπηρέτηση των πελατών της που αριθμούν πάνω από χίλιους σε όλη την Ελλάδα.

Η Alcovino Δαφνών ΙΚΕ είναι πιστοποιημένη με HACCP και ISO και ορθές προδιαγραφές σε όλα μας τα προϊόντα που είναι αποκλειστικά παραγωγής μας.

Η δυναμική μας παρουσία στην αγορά ξεχωρίζει λόγω της άριστης ποιότητας των προϊόντων μας τα οποία ελπίζουμε ότι θα δοκιμάσετε σύντομα!